Manu Rodríguez – Taichi

El Taichi (Tàijíquán) és un art marcial intern d’origen xinés que s’exercita mitjançant moviments suaus i harmoniosos en combinació amb la respiració i la intenció, la qual cosa permet el desenvolupament de la relaxació activa, la concentració mental, la coordinació i el desenvolupament d’una respiració conscient i profunda. Està vinculat amb la Filosofia Taoísta, el Yin/Yang i per les seues aplicacions terapèutiques, amb aspectes de la Medicina Tradicional Xina.

En les classes es practica també Chikung (Qìgōng), una tècnica mil·lenària xinesa utilitzada per a regular l’energia vital (Qì) mitjançant postures i moviments (Gōng), realitzats en coordinació amb una respiració conscient, visualitzacions i la concentració en punts i canals d’acupuntura o zones del cos.

El Taichi i el Chikung són dues formes d’autoconeixement i control del nostre cos, emocions i pensaments: tècniques de meditació en moviment.

Manu Rodríguez és instructor de Taichi Chuan i Chikung per Escola Tantien, l’Associació de Taichi i Chikung de València (A.T.C.V.), l’Institut Nacional Xinès de Recerca de Wushu i Medicina Tradicional Xina i la col·laboració de la Universitat d’Esports de Pequín (B.S.O.). Alumne del mestre Félix Castellanos.

 

Horari:

  • Divendresde 10:00 a 11:30 hores.

 

Zona:

  • A uns 100 metres del Pont del Real.
  • Mapa

 

Contacte:


taichi manu

Warning: A non-numeric value encountered in /homepages/31/d562992774/htdocs/clickandbuilds/TuRioTuria/wp-content/themes/tu-rio-turia/functions.php on line 488
class="col-md-12" role="complementary">