Urban Bootcamp

Ja has provat el Urban Bootcamp? Oferim un entrenament eficient, de baix cost i desafiador en el riu Turia! Tens la possibilitat de tres entrenaments a la setmana!

Els entrenaments són per a tots els nivells. Així que si eres un principiant, pots unir-te i t’ajudem adaptar els exercicis i arribar a un bon nivell. Ho fem en anglès, llavors pots practicar el teu anglès al mateix temps!

Què és un Bootcamp? El Urban Bootcamp és un entrenament intens i complet en grup i a l’aire lliure en el llit del riu Turia o en la platja. Enforteix, tonifica els teus músculs i millora la teua condició física. Posa’t en forma d’una manera divertida! Aquesta classe de fitness ha crescut en popularitat en els últims anys, ja que ofereixen una nova forma d’obtenir un entrenament eficient, de baix cost i desafiador. S’obté resultats ràpids i crea una comunitat de suport i de motivació de les persones afins!

Horari:

-Dilluns a les 20.00 hores en el Palau de la Música

-Dimecres a les 20.30 hores en Torres de Serrans (en la gran entrada del jaç del riu)

-Dissabte a les 10.00 hores en el Palau de la Música

 

Contacte:

-Facebook https://www.facebook.com/urban-bootcamp-valencia-763508437083023/?ref=br_rs

-Apunta’t en nostra MeetUp – https://www.meetup.com/outdoor-workouts-valencia/events/

Suzanne Kreulen: +34 657665197

 

bootcamp

Urban Bootcamp Valencia

Warning: A non-numeric value encountered in /homepages/31/d562992774/htdocs/clickandbuilds/TuRioTuria/wp-content/themes/tu-rio-turia/functions.php on line 488
class="col-md-12" role="complementary">